0749 337 446

Despre TerraHost

Utilizam centrul de date Simpliq, care dispune de urmatoarele facilitati:

» Redundanta la energia electrica.
Generator propriu, UPS-uri iar cladirea dispune de statie de transformare proprie.

» Utilizam multiplii provideri de internet.
Locatia centrala ne permite ca providerii de internet sa vina pe trasee diferite. Dispundem de conexiuni rapide la internet si peering de mare viteza cu marii provideri de internet.

» Temperatura constanta.
Utilizam un sistem de climatizare industrial cu redundanta N+1 astfel pastram o temperatura de 21 o C +/- 2 o C.

» Securitate.
Cladirea este pazita de o firma privata 24/24h iar accesul se face pe baza de cartela. Camera serverelor este supravegheata video in permanenta.

» Doar hardware performant.
Pentru un mediu de lucru impecabil utilizam doar echipamente profesionale: echipamente de retea Dell si Cisco; UPS-uri APC si rack-uri Compaq.


Hardware

Servere performante:
Intel, Dell si SuperMicro, cu procesoare Intel Xeon si Intel Quad Core, serverele au intre 4 si 24 GB RAM iar stocarea se face in sistem RAID 1 sau RAID 10.
Serverele de MYSQL utilizeaza disk-uri SSD Intel pentru o viteza si siguranta a datelor mult mai mare fata de hdd-uri clasice.

Securitate

Monitorizare continua. Accesul la echipamente se face doar de catre personalul specializat iar totul este sub supraveghere video. Serverele sunt monitorizate prin 2 sisteme distincte (unul local si altul extern) iar departamentul tehnic este disponibil la centrul de date 24/24 h. Siguranta datelor. Este garantata de un sistem de backup profesional oferit de R1Soft, sistem care genereaza un backup incremental al datelor pe un server extern la fiecare 8 ore. Clientul avand posibilitatea dintr-un panou de control sa faca restore la orice fisier dintr-o data anteriora. Traficul efectuat intre serverele de gazduire (server backup, server MySQL) se face printr-o retea separata gigabit pentru o securitate maxima a datelor transmise intre servere.

Servicii profesionale

Serviciile noastre bazate pe o retea de ultima ora si servere performante situate in Romania sunt destinate atat incepatorilor (cu site-uri personale) cat si firmelor mici si mijlocii pentru care prezenta pe web este vitala.
Datorita infrastructurii noastre dar si datorita personalului de suport tehnic va putem garanta contractual un uptime de 99,5%.

Servere Romania

TerraHost ofera gazduire web pe servere colocate in Romania. Aceste noi pachete de gazduire sunt gandite pentru a veni in intampinarea clientilor ce au nevoie de o viteza superioara in reteaua metropolitana. De asemenea hosting-ul in Romania ofera si suport pentru PHP 5.x o facilitate ceruta de clientii nostrii.

cPanel & RVskin

Toale pachetele noastre de hosting includ control panel-ul Cpanel.
La fel de usor de folosit pentru incepatori cat si pentru avansati el permite administrarea domeniului dumneavoastra dintr-o interfata prietenoasa in stilul Windows XP.