0749 337 446

Planuri Gazduire Web

Conturile predefinite au fost concepute sa satisfaca cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste webhosting-ul.
Sunt perfecte atat pentru cei care detin un singur site si abia isi construiesc prezenta online, cat si pentru companii mari care au nevoie de toate facilitatile terrahost.ro. Gandeste-te de ceea ce ai nevoie si alege-l pe cel care ti se potriveste.

Toate pachetele de gazduire beneficiaza de urmatoatele:
Email: Acces Webmail, POP3 si SMTP, filtru antivirus si anti-spam.
Server: PHP 5.2.x, MySQL 5.x , Apache 2.2.x , suport SSL, mod rewrite, zend optimizer, onCube encoder, curl, MCrypt, GD Library, cron jobs, statistici awstats si statistici legate de trafic.
Stabilitate si securitate: Toate serverele sunt protejate prin firewall si mod_security. Backup-ul se face in functie de servere in interval de la 8 ore la 24 de ore pe un server extern.
Panou de control: Pentru gazduirea linux se ofera CPanel iar pentru gazduirea Windows se ofera Plesk. Pentru administrarea bazelor de date se ofera acces phpmyadmin.
GRATUIT!Incluse peste 140 de scripturi. In doar cateva secunde poti instala automat din panoul de control unul dintre cele 140 de scripturi oferite clientilor nostri prin optiunea Softaculous. Am ales sa oferim gratuit tuturor posibilitatea de a instala automat scripturile dorite fara cunostinte avansate. Acum, cele mai comune scripturi, WordPress, Joomla ori phpBB se instaleaza din 2 click-uri.